Nacházíte se zde: Úvod Blog Vlasy Jak na jemné vlasy bez objemu?

Jak na jemné vlasy bez objemu?

Jan Klusák
Ph. D.
1. 1. 2023
Jemné vlasy bez objemu, jak s nimi pracovat a zlepšit jejich stav? Otázky, které řeší snad všechny majitelky rovných a jemných vlasů. Jak pečovat o jemné vlasy a docílit většího objemu a zpevnění?
Jak na jemné vlasy bez objemu?

Osnova článku:
Proč jemné vlasy trpí na poškození více než normální?
Docílíme většího objemu pomocí přípravků na vlasy?
Jak pečovat o jemné vlasy?
Co použít na jemné vlasy, abychom jim dodaly výživu zevnitř?
I jemné vlasy mohou být pevné a zdravé. Jak na to?
Závěr

Jemné vlasy bez objemu, jak s nimi pracovat a zlepšit jejich stav? Otázky, které řeší snad všechny majitelky rovných a jemných vlasů. Jak pečovat o jemné vlasy a docílit většího objemu a zpevnění? Zjistěte více v článku, který je na jemné vlasy zaměřen.

Proč jemné vlasy trpí na poškození více než normální?

Jako majitelka jemných vlasů určitě víte, že vaše vlasy mají tenčí průměr a že velice snadno zacuchají a trpí zvýšenou lámavostí. Jemné vlasy se rychleji mastí a často také elektrizují a to daleko více než ženám se silnými a objemnými vlasy. U vlasů s jemnou texturou není snadné dosáhnout objemu, jelikož mají tendenci zplihnout do několika málo hodin od umytí a vyfoukání.

Jemné vlasy mohou mít i o více než 30 % menší průměr než vlas normální. Tloušťka vlasu v řezu se udává v mikrometrech. Vlas normální má přibližně 42 do 95 mikrometrů, vlas s tloušťkou pod 42 mikrometrů se považuje za jemný a vlas nad 95 mikrometrů za vlas silný. Jemné vlasy tedy nemají dostatek síly, aby si udržely objem a načechranost po delší dobu.

Docílíme většího objemu pomocí přípravků na vlasy?

V případě jemných vlasů se musíte vyvarovat zbytečného zatěžování a mechanického poškozování. Pomocí vhodných přípravků můžete snadněji pracovat s tím, co máte. Geneticky danou jemnost vlasů neovlivníte. Správný střih a péče mohou nabudit dojmu objemnějších vlasů.

Jak pečovat o jemné vlasy?

  • Používejte šampony na jemné vlasy
    Vyvarujte se krémových a vyživujících šamponů. Dále také šampónů pro suché a poškozené vlasy. S největší pravděpodobností budou tyto druhy šamponů vaše jemné vlasy více zatěžovat. Výsledkem budou zplihlé vlasy za velmi krátkou dobu.
     
  • Vyvarujte se kondicionérů a masek
    Kondicionéry používejte pouze beztížné, aplikujte nejlépe pouze do délky vlasů nebo jen do konečků.
     
  • Tužidla a laky na vlasy vybírejte lehké a ne příliš tužící
    Silný lak a tužidlo vaše vlasy slepí dohromady a bude těžké je rozčesat. 

Co použít na jemné vlasy, abychom jim dodaly výživu zevnitř?

Důležitou součástí stravy je pestrost vitamínů, minerálů a antioxidantů. Jak tyto složky na vlasy působí a s čím dokáží pomoci?

  • Vitamín A
    Zlepší stav vlasové pokožky a pomůže s tvorbou nových buněk.
     
  • Vitamín C
    Podpoří tvorbu kolagenu a pomůže se vstřebáváním potřebného železa.
     
  • Vitamín D
    Zpevní vlasy a zabrání jejich předčasnému vypadávání.
     
  • Vitamín H - biotin
    Podpoří růst a zajistí kvalitu vlasů.
     
  • Vitamín B5 - kyselina pantothenová
    Udrží vlhkost vlasů a podpoří jejich růst.
     
  • Vitamín E
    Pomůže s cirkulací krve v těle i ve vlasové pokožce, čímž vyživí a ochrání buňky a zabrání nadměrnému vypadávání vlasů.
     
  • Astaxanthin
    Silný antioxidant, který pomůže s regenerací buněk a s neutralizací volných radikálů v těle.
     
  • L-tyrosin
    Pomůže s udržením melaninu, díky kterému si vaše kadeře udrží přirozenou barvu vlasů a zabrání stresu, což je jeden z významných faktorů při vypadávání vlasů.
     
  • L-cystein
    Pomůže při tvorbě keratinu, který je nedílnou součastí vlasů a nehtů.
     
  • MSM - metylsulfonylmetan
    Pomůže se zpevněním, zesílením a zlepšením odolnosti vlasů.
     

I jemné vlasy mohou být pevné a zdravé. Jak na to?

Začněte se o vaše tělo a vlasy starat co nejlépe už dnes. Nejúčinnější je kombinace zdravého životního stylu a doplňků stravy na vlasy. Je to jednoduché a účinné. Docílíte nejen vyřešení aktuálního problému s jemnými vlasy, ale vděčná vám bude i vaše mysl a fyzické zdraví. 

  • Spěte alespoň 8 hodin denně
    Nedostatečným spánkem si ničíme své zdraví. Během spánku dochází ke zbavování toxinů a škodlivých látek z těla. Když spíme málo nebo spíme špatně, tyto škodlivé látky se v těle hromadí, místo toho, aby byly vyloučeny pryč.
     
  • Upravte jídelníček a dodržujte pitný režim
    Dbejte na dostatek zeleniny, ovoce a oříšků ve stravě. Zaměřte se na zdroj potravy bohatý na živity, které tělo a vlasy potřebují.
     
  • Hýbejte se
    Choďte více pěšky, vyběhněte schody místo jízdy výtahem, pravidelně běhejte nebo jezděte na kole. Jakákoliv sportovní aktivita každý den alespoň 30 minut se počítá.
     
  • Vyhýbejte se alkoholu a cigaretám
    Tento bod má pozitivní vliv nejen na zdraví, ale i peněženku, což se v dnešní době může dost hodit.
     
  • Kupte si hřeben, který bude vašim vlasům vyhovovat
    Šetrné zacházení je u jemných vlasů podstatné. Někomu mohou vyhovovat hřebeny z kančích štětin, někomu ne. Důležité je, abyste vlasy hřebenem nebo kartáčem netrhala a rozčesávala je šetrně. Vždy rozčesávejte od konečků.
     
  • Nepoužívejte přípravky, které vaše vlasy zamastí a zatíží
    V případě jemných vlasů nepoužívejte silné laky ani tužidla. Hodit se může suchý šampon pro jemné vlasy.
     
  • Česejte vlasy šetrně
    Při rozčesávání pomáhá do konečků aplikovat kapku olejíčku. S vlasy zacházejte co nejvíce obezřetně a zbytečně je nestahujte do copů a drdolů.
     
  • Stříhejte vlasy pravidelně
    Díky pravidelnému zastříhávání pomůžete například i roztřepeným konečkům, jemné vlasy budou po zastřižení působit svěží a hustější. 
     
  • Dodejte tělu důležité látky pomocí doplňku stravy, který je na vlasy určený
    Díky doplňku stravy Nicelis na vlasy dostanete v tabletkách všechny potřebné látky, které jsou pro pevnější a zdravější vlasy bez lámavosti potřeba.

Závěr

Dopřejte svým jemným vlasům bez objemu opravdový životabudič plný minerálů, vitamínů a antioxidantů - Nicelis. Silné složení doplňku Nicelis vám pomůže s kvalitou jemných vlasů, ale také růstem vlasů. Navíc ovlivňuje i kvalitu nehtů a pleti. Doplněk je složením jeden z nejúčinnějším na trhu a prokazatelně funguje.

Jen je potřeba říci, že trpělivost růže (v našem případě krásné, zdravé a pevné vlasy) přináší. V kombinaci se zdravým životním stylem můžete docílit skvělých výsledků a dosáhnout tak spokojenosti se stavem vlasů, i když jsou jemné. Tak směle do toho.

 

Koupit NICELIS

Zpět na přehled

Mohlo by vás zajímat...

Víte, co vlasy potřebují? Podpořte jejich výživu zevnitř

26. 4. 2023
Když se řekne „vlasová péče“, jistě si jako první vybavíte šampón, kondicionér, masku na vlasy a další kosmetické produkty. Ta správná vlasová péče ale nepůsobí zvenku, nýbrž zevnitř. Co vaše vlasy k tomu, aby byly zdravé a krásné, opravu potřebují? Odpověď najdete v dnešním článku.

Přečíst článek

Objednejte si svou každodenní
dávku sebevědomí a krásy

 
Balení na měsíc (60 tablet)

Balení na měsíc (60 tablet)

Doprava zdarma

Doprava zdarma

Garance spokojenosti nebo vrácení peněz

Garance spokojenosti nebo vrácení peněz

 

Jednorázový nákup

Balení na měsíc (60 tablet)

Jednorázový nákup
Jednorázový nákup - doručení zdarma po celé ČR
649 Kč za celé balení

Pravidelný měsíční odběr

Balení na měsíc (60 tablet) / zasílání každý měsíc

Výhodné měsíční předplatné
Pravidelně přímo do schránky – kdykoliv zrušíte
649 Kč 569 Kč za celé balení Každý měsíc ušetříte 80 Kč

Otázky a odpovědi

Co je NICELIS®? +

NICELIS® je přírodní doplněk stravy, který je vyráběný a certifikovaný v České republice. Díky svému složení zajišťuje zdravé vlasy, nehty a pleť. Podporuje růst vlasů, zabraňuje jejich vypadávání a přispívá k celkovému zdraví vašich vlasů, nehtů a pokožky.


Jak často a kdy by se měl NICELIS® užívat? +

Pro co nejlepší výsledky užívejte NICELIS® dvakrát denně, vždy jednu tabletu ráno a druhou večer, nejlépe během jídla, nebo 15 minut po jídle. Je možné užívat i obě tablety produktu NICELIS® ráno.

Opravdu to funguje? +

I když jsou účinky každého doplňku stravy individuální, dáme ruku do ohně za to, že NICELIS® opravdu funguje. Svým složením patří mezi nejlepší produkty v Česku a při vývoji jsme nezapomněli na žádnou účinnou látku, která má osvědčené účinky na zdravé vlasy, nehty a pleť. Náš produkt navíc obsahuje i Astaxanthin, což je jeden z nejsilnějších antioxidantů na trhu.

Kdy uvidím první výsledky? +

Jako u každého doplňku stravy je potřeba dlouhodobé užívání pro opravdu viditelné výsledky. Nicméně dle našich zkušeností je možné vidět zlepšení již po prvních 50-60 dnech užívání produktu NICELIS®.

Je možné užívání kapslí dlouhodobě, nebo si musím dát pauzu? +

Ano! NICELIS® je přírodní doplněk stravy bez vedlejších účinků, je tedy možné jej užívat dlouhodobě bez nutnosti pauzy.

Co se stane, když přestanu NICELIS® užívat? +

Po skončení užívání se nedostaví žádné vedlejší účinky. Samozřejmě po delším neužívání se může kvalita vlasů vrátit do doby před užíváním produktu NICELIS®.

O nás

Naším cílem bylo vytvořit kvalitní produkt a služby okolo něj, které pomáhají dělat život lepší či jednodušší. Produkt, za který se nikdy nebudeme stydět a který budeme sami používat. Naší prioritou jsou především spokojení zákazníci. Spokojenost kupujícího je vždy na prvním místě, protože víme, že nejlepší reklama je vždy pozitivní recenze či doporučení spokojeného zákazníka.

Více o nás

Nahoru